top of page
EA7AE7D4-821A-4330-AEC2-A90633330AC3_edi

Jeg har erfaring som skriveunderviser fra Testrup Højskole, Ry Højskole, Forfatterskolen og Skrivekunstskolen i Århus. Det, at hjælpe elevers tekster på vej og introducere dem for ukendt og udfordrende litteratur, er noget som jeg har givet mit hjerte som mission. Netop fordi jeg ikke selv vil være her som digter og forfatter uden de inspirerende skrivelærere, jeg har haft. På den måde vil jeg give den stafet videre til skribenter i alle aldre.


Temaer som inspirerer mig meget, og som jeg har undervisningsforløb klar om, er:
            Breve og henvendelser
            Monstre og spøgelser
            Dagbogen og ikke-litterær skrift

            Kroppen, køn, handicap og normkritik
            At skrive om naturen

Omkring det sidste tema og undervisningsforløb vil jeg nævne at jeg, i kraft af researchen til den roman jeg skriver på, har en stor viden om den danske natur og den nuværende biodiversitetskrise. Ligeledes at jeg er i stand til at lave guidede naturture som en del af undervisningen, disse ture består af en kombination af stedbundne skriveøvelser og en videregivelse af naturviden og kærlighed til naturen og dens mange liv.


Jeg holder gerne foredrag med udgangspunkt i mit forfatterskab og min digtsamling. Jeg har tidligere holdt foredrag på bl.a. Krogerup Højskole og Grundtvigs Højskole.

Skriv en mail til mig, og vi kan aftale foredraget eller undervisningens indhold og den længde, det skal have.

grystokkendahldalgas@gmail.com

Foredrag og undervisning: Quote

Om Grys foredrag:

“Gry’s foredrag for mig var en smuk og følsom oplevelse, fordi hun er en utrolig dygtig forfatter med mange ting på hjertet og hendes tilstedeværelse giver rummet en ærlighed og ømhed man sjældent oplever”

 Kir, Elev på Krogerup Højskole

Skærmbillede 2021-01-28 kl. 15.46.09.png

Om Grys undervisning:

"Gry er en vidende, kreativ, sympatisk, fleksibel og professionel underviser, og hendes engagement er betydeligt for det høje undervisningsniveau, skolen tilbyder sine elever."

Christian Djurhuus, skoleleder og lærer på Skrivekunstskolen

"Da vi havde hende på Skrivekunstskolen var jeg aldrig bange for at stille spørgsmål, fordi Gry altid var så nærværende og tog sin tid til at svare, så man blev tryg i sin skrivning og udvikling."

Fiona, Elev på Skrivekunstskolen E20

gry.jpg
Foredrag og undervisning: Work

(En video af Gry til Poesi Salon #2 på Rønnebæksholm
sammen med Mikas Lang, Amalie Smith og Nadia Josefine El Said)

Foredrag og undervisning: Video
bottom of page